English
English
Deutsch
Deutsch
French
French
Italian
Italian
Spanish
Spanish
Polish
Polish
Portuguese
Portuguese
Turkish
Turkish
Vietnamese
Vietnamese
简体
简体
繁体
繁体
Japanese
Japanese
Korean
Korean
Thai
Thai
Finland
Finland
Kazakh
Kazakh
Romanian
Romanian
Arabic
Arabic
Czech
Czech
Podpora
cz
cz

Exkluzivní rozhovor se Snowem: „Ještě nejsem na úrovni Tier-1“

Novinky
Pro 05
14 zhlédnutí 5 minut čtení

Po vypjatém zahajovacím utkání na Budapest Majoru s námi Snow promluvil v exkluzivním rozhovoru o chybách týmu, své momentální formě a výzvách spojených s přizpůsobením se nejvyšší úrovni soutěžení. Ohlédl se za prohrou, novými rolemi i vyvíjející se brazilskou CS scénou a vysvětlil, co musí zlepšit, aby se posunul na další úroveň.

Jaká byla vaše příprava na tento Major? Měli jste bootcamp?

Jo, byli jsme v Brazílii, abychom se připravili na Major. Byli jsme tam hlavně kvůli tréninku, protože před odletem do Brazílie jsme byli v Evropě a hráli tři nebo čtyři turnaje po sobě. Někdy se prostě potřebujete vrátit domů, být s rodinou a přáteli – a přesně to jsme udělali před příchodem na Major.

Vaše CT strana dnes byla fantastická. V čem je její síla?

Myslím, že Nuke je pro nás dobrá mapa. Tým ji rád hraje a všechny role dobře sedí jednotlivým hráčům. Já sám tuhle mapu taky rád hraju. Je to pro nás silná mapa a ano, dnes to byla dobrá volba.

číst více

Ale na T straně jste měli problémy. Co se pokazilo?

Myslím, že oni hráli na začátku zápasu opravdu dobře. Také jsme prohráli druhé kolo, náš první plný nákup, a kdybychom to kolo vyhráli, zápas mohl vypadat úplně jinak. Byl to těžký zápas. Hráli opravdu dobře a bylo to náročné, ale dokázali jsme to otočit dvěma force buy koly a jedním klíčovým kolem, což bylo super.

Co si myslíš o výkonu jihoamerických týmů na tomto Majoru?

Region dokáže hrát na vysoké úrovni. Je důležité, aby Brazílie a celá oblast měla v play-off hodně týmů – pomůže to získat více míst na příštím Majoru a ukázat, že Brazílie je silná.

Kdybychom vynechali tvůj tým, jaká by byla tvá ideální brazilská sestava?

Myslím, že FalleN, biguzera, KSCERATO, yuurih a VINI.

Proč si myslíš, že v Brazílii přibývá smíšených sestav s evropskými hráči?

Myslím, že někdy musíte udělat změny v sestavě a někdy je v Evropě prostě víc kvalitních hráčů než v Brazílii. Brazílie nemá tolik hráčů, kteří jsou připraveni hrát v top týmech. Jasně, v Brazílii jsou dobří hráči, ale někdy musíte riskovat a přivést pár kluků z Evropy, abyste změnili herní styl nebo jiné věci.

Zvažovali jste po minulém Majoru přidat do sestavy evropského hráče, tak jako to udělaly jiné brazilské týmy?

Ne.

Jaká jsou tvá očekávání pro sebe na tomto Majoru?

Myslím, že cílem je znovu postoupit do play-off a být konzistentní v individuálním výkonu. Doufám, že se mi to podaří, a doufám, že i tým se dostane do play-off. A poté… je mým snem dostat se do finále.

číst více

Změnily se tvé role oproti minulému Majoru?

Ano, některé role se změnily. Na T straně se moje role upravily a líbí se mi to. Baví mě hrát agresivní role na některých mapách. Jsem s tím spokojený. Tým s tím pracuje dobře a momentálně hrajeme opravdu dobře.

Myslíš si, že už jsi přivykl Tier 1 úrovni, nebo ještě ne?

Myslím, že ještě ne. Je to postup po malých krůčcích. Možná jednoho dne dosáhnu takové konzistence. V určitém momentě se na tu úroveň dostanu, pokud budu dál motivovat sám sebe a věnovat se hře. Musíš prostě pracovat a věřit procesu, protože to je náš cíl.

Můžeme tě v budoucnu vidět v evropském týmu, nebo spíše jen v brazilských/ severoamerických týmech?

Možná někdy, možná. Ale musím zlepšit svou angličtinu. Moje angličtina není dobrá a hrát v týmu, kde se mluví anglicky, je těžké.

SkinClub Pick’em

SkinClub Pick’em – Fáze 3 je nyní spuštěn a fanouškům nabízí možnost tipovat, které týmy postoupí, kdo může způsobit překvapení a kteří favorité mohou vypadnout brzy. Prostudujte si zápasové dvojice, důvěřujte své intuici a odešlete svůj Pick’em pro šanci vyhrát hlavní cenu.

Je čas udělat svůj tip

A získej šanci vyhrát Dragon Lore a spoustu dalších skvělých cen

Jsme komunita fanoušků CS2 a milovníků skinů

Připoj se k naším sociálním sítím

apEX x Skin.Club

This drop is all apEX — raw emotion, big stage moments, and unshakable IGL energy. From heartbreak to heroics, these designs capture the duality of a legend who’s been through it all. Whether you were there when he lifted the trophy or when ‘even his mom was on B’ — this is your piece of CS2 history

Tvůj dopis byl poslát.
Prosím zkontroluj svůj email pro více info