English
English
Deutsch
Deutsch
French
French
Italian
Italian
Spanish
Spanish
Polish
Polish
Portuguese
Portuguese
Turkish
Turkish
Vietnamese
Vietnamese
简体
简体
繁体
繁体
Japanese
Japanese
Korean
Korean
Thai
Thai
Finland
Finland
Kazakh
Kazakh
Romanian
Romanian
Arabic
Arabic
Czech
Czech

Interviu exclusiv cu Snow: „Nu sunt încă la nivel de Tier-1”

Știri
Dec 05
12 vizualizări 4 minute de citire

După un meci de debut plin de tensiune la Budapest Major, Snow ne-a oferit un interviu exclusiv în care a discutat despre greșelile echipei, forma lui personală și provocările adaptării la cel mai înalt nivel competitiv. Reflectând asupra înfrângerii, asupra noilor roluri și asupra scenei de CS aflate în continuă schimbare în Brazilia, el a explicat ce trebuie să îmbunătățească pentru a face pasul următor.

Cum v-ați pregătit pentru acest Major? Ați avut un bootcamp?

Da, am fost în Brazilia pentru a ne pregăti de Major. Am mers acolo în principal pentru a ne antrena, deoarece înainte de Brazilia am fost în Europa, jucând trei sau patru turnee la rând. Uneori ai nevoie să te întorci acasă, să fii cu familia și prietenii, și asta am făcut înainte de a veni la Major.

Astăzi partea voastră de CT a fost incredibilă. Care este secretul?

Cred că Nuke este o hartă bună pentru noi. Echipa iubește să joace pe această hartă, iar pozițiile se potrivesc bine fiecărui jucător. Și mie îmi place să joc pe această hartă. Este o hartă puternică pentru noi și, da, am jucat bine.

vezi mai mult

Dar pe partea de T ați avut probleme. Ce a mers prost?

Cred că ei au jucat foarte bine la începutul meciului. De asemenea, am pierdut runda a doua, primul buy, iar dacă am fi câștigat runda aceea, poate meciul ar fi arătat altfel. A fost un meci dificil. Ei au jucat foarte bine și a fost greu, dar am reușit să revenim cu două force buy-uri și o rundă crucială, iar asta a fost bine.

Ce părere ai despre performanța Americii de Sud la acest Major?

Regiunea poate juca la un nivel ridicat. Este important pentru Brazilia și pentru întreaga regiune ca multe echipe să ajungă în playoff, pentru a obține mai multe locuri la următorul Major și pentru a arăta că Brazilia este puternică.

Dacă excludem echipa ta, care ar fi lineup-ul brazilian ideal în opinia ta?

Cred că FalleN, biguzera, KSCERATO, yuurih și VINI.

De ce crezi că roster-ele mixte cu jucători europeni devin tot mai comune în Brazilia?

Cred că uneori trebuie să faci schimbări în lineup și, uneori, în Europa sunt mai mulți jucători buni decât în Brazilia. Brazilia nu are atât de mulți jucători pregătiți pentru echipele de top. Desigur, Brazilia are jucători foarte buni, dar uneori trebuie să riști și să aduci câțiva jucători din Europa pentru a schimba stilul de joc sau alte lucruri.

După Majorul precedent, v-ați gândit vreodată să adăugați un jucător european, la fel ca alte echipe braziliene?

Nu.

vezi mai mult

Care sunt așteptările tale personale pentru acest Major?

Cred că obiectivul meu este să ajung din nou în playoff și să fiu constant în performanțele individuale. Sper că voi reuși și sper ca și echipa să ajungă în playoff. După aceea, visul meu este să ajung într-o finală.

Rolurile tale s-au schimbat față de Majorul precedent?

Da, unele roluri s-au schimbat. Rolurile mele pe partea de T s-au modificat și îmi place acest lucru. Îmi place să joc roluri agresive pe anumite hărți. Sunt mulțumit de schimbare. Echipa se descurcă bine cu noile roluri, iar în acest moment jucăm bine.

Crezi că te-ai adaptat deja la nivelul Tier 1 sau încă nu?

Cred că încă nu. Cred că este un proces în pași mici. Poate într-o zi voi obține această constanță. La un moment dat voi ajunge acolo, dacă voi continua să mă motivez și să mă dedic jocului. Trebuie doar să muncești și să crezi în proces, pentru că acesta este obiectivul nostru.

În viitor, te-am putea vedea într-o echipă europeană sau doar în echipe braziliene/nord-americane?

Poate într-o zi, poate. Dar trebuie să-mi îmbunătățesc engleza. Engleza mea nu este bună, iar să joci într-o echipă care vorbește engleză este dificil.

SkinClub Pick’em

SkinClub Pick’em – Etapa 3 este acum live, oferindu-le fanilor șansa de a prezice ce echipe vor avansa, cine ar putea produce surprize și ce favorite ar putea fi eliminate devreme. Studiază matchup-urile, ai încredere în instinctele tale și finalizează-ți Pick’em-ul pentru șansa de a câștiga marele premiu.

vezi mai mult

E timpul să-ți faci predicția

Și câștigă șansa de a obține Dragon Lore și multe alte premii tari

Suntem o comunitate de fani pasionați de CS2 și iubitori de skin-uri

Alătură-ne pe rețelele sociale

Dynamic battles with real players

Different battle modes: team 2 on 2, crazy mode when the loser takes everything! And also a sharing mode in which everyone wins!

Mesajul tău a fost trimis.
Vă rugăm să vă verificați email-ul pentru mai multe informații