English
English
Deutsch
Deutsch
French
French
Italian
Italian
Spanish
Spanish
Polish
Polish
Portuguese
Portuguese
Turkish
Turkish
Vietnamese
Vietnamese
简体
简体
繁体
繁体
Japanese
Japanese
Korean
Korean
Thai
Thai
Finland
Finland
Kazakh
Kazakh
Romanian
Romanian
Arabic
Arabic
Czech
Czech

Interviu Exclusiv cu apEX: „Nu o să continui până la 40 de ani”

Știri
Dec 09
72 vizualizări 5 minute de citire

După o vară turbulentă și o scădere vizibilă de formă, Vitality ajunge totuși la Majorul din Budapesta ca unul dintre principalii favoriți. Echipa care a dominat prima jumătate a anului a avut dificultăți în menținerea motivației după șapte trofee, dar a început treptat să își recâștige ritmul. Am stat de vorbă cu liderul in-game al Vitality, Dan „apEX” Madesclaire, despre recuperarea echipei, schimbarea de mentalitate din cadrul rosterului și de ce următoarele săptămâni sunt cruciale dacă Vitality vrea să arate din nou ca uriașul din primăvară.

După o perioadă dificilă și o scădere evidentă de formă, Vitality a reușit în cele din urmă să-și recapete stabilitatea. apEX recunoaște că echipa a avut nevoie de timp pentru a se reseta mental — dominația poate estompa motivația, dar înfrângerile reaprind focul.

Când câștigi șapte trofee la rând, este greu să menții aceeași foame… dar pierderea te lovește atât de puternic încât te readuce pe drumul cel bun.

Austin Major Pick'Em Predictions by Team Vitality

vezi mai mult

Cum îți găsești personal un al doilea suflu după o primă jumătate de an atât de dominantă?

Când câștigi șapte trofee consecutive, e greu să găsești aceeași motivație pentru tot. Dar la un moment dat începi să urăști atât de mult să pierzi încât trebuie să revii pe drumul corect și să dai tot ce ai mai bun.

Pe ce aspecte ale jocului — individual și ca echipă — vă concentrați înainte de Major?

Pentru mine, cel mai important este să-mi îmbunătățesc nivelul individual. De ceva timp joc mai slab și trebuie să mă ridic puțin. Ca echipă, pierdem mult prea multe situații avantajoase — este un lucru pe care trebuie să-l corectăm.

După o vară dificilă, Vitality a părut revigorată la Blast Bounty și EWC. Ce s-a schimbat înainte de Blast London din septembrie?

Au fost șapte săptămâni lungi de turnee fără pauză. Am încercat să dăm tot ce avem mai bun pentru că ne doream cu adevărat un nou trofeu, dar din păcate am pierdut cu G2.

Care este părerea ta actuală despre sistemul VRS? Ce ai schimba după Major?

Consider că VRS nu este ideal — este un clasament prea dependent de rezultatele recente.

Ai spus anterior că VRS este prea „instabil”. Aceasta este singura ta critică?

Per total, da.

Din nou, Vitality intră în Major ca una dintre favorite. Simți același momentum pe care l-ați avut în primăvară?

Știm că suntem una dintre favorite, dar momentan nu suntem la fel de puternici ca în primăvară. Este ceva ce încercăm să îmbunătățim în săptămânile dinaintea Majorului, jucând și antrenându-ne cât mai mult posibil.

vezi mai mult

Împotriva căror echipe abia aștepți personal să joci la Budapesta?

Este întotdeauna distractiv să joci împotriva celor mai bune echipe, iar FURIA este numărul 1 în acest moment. Falcons și MOUZ sunt, de asemenea, echipe foarte bune care vin la Major.

Ce părere ai despre MongolZ după pierderea lui Senzu din roster?

Cred că au pierdut mult fără Senzu, dar cu siguranță vor reveni. Sunt entuziasmat pentru viitorul lor.

Tot mai mulți jucători peste 30 de ani rămân competitivi. Unde crezi că este limita de vârstă?

Haha, eu sigur nu voi continua până la 40, dar unii jucători poate pot. Vom vedea.

Mai urmărești talentele franceze tinere? Cine se remarcă pentru tine astăzi?

Nu mai am timp să urmăresc multe meciuri în afara tier-ului 1. Dar știu că Katkame din Franța ar putea deveni un jucător foarte bun în viitor. Sper ca talentele franceze să revină în forță.

Care sunt principalele obstacole care împiedică mai mulți jucători francezi să ajungă în tier 1?

Cred că trebuie să muncească foarte mult și să pună CS pe primul loc în viață — și poate să aibă antrenori mai buni.

Austin Major Pick'Em Predictions by Apex

A menține un nivel de elită timp de peste un deceniu este ceva ce doar câțiva jucători au reușit. Pentru apEX, longevitatea nu ține doar de talent — ci de disciplină, rutină și o etică de muncă neclintită care nu s-a schimbat din primele sale zile în Counter-Strike.

vezi mai mult

De când am început CS, am fost mereu un tip extrem de muncitor — nu există altceva decât să dai tot ce ai mai bun în fiecare zi.

SkinClub Pick’em – Predicția pentru Etapa 3

SkinClub Pick’em pentru Etapa 3 este deja activ, iar perspectiva lui apEX te poate ajuta să-ți formezi predicțiile. El a evidențiat favoriții actuali, echipele cu potențial real de surpriză și pe cele care pot avea dificultăți atunci când presiunea crește. Folosește insight-urile lui ca ghid — sau contrazice-le — și trimite propriul Pick’em pentru o șansă la premiul cel mare.

Suntem o comunitate de fani pasionați de CS2 și iubitori de skin-uri

Alătură-ne pe rețelele sociale

Aici sunt doar cele mai bune cutii CS2.

Pe Skin.Club, poți găsi cutii pentru toate gusturile, precum și o secțiune întreagă de cutii speciale create de comunitate.

Mesajul tău a fost trimis.
Vă rugăm să vă verificați email-ul pentru mai multe informații