English
English
Deutsch
Deutsch
French
French
Italian
Italian
Spanish
Spanish
Polish
Polish
Portuguese
Portuguese
Turkish
Turkish
Destek
tr
tr

Rain FaZe’den sonra: 10 yıllık tarih, kariyerinin geleceği ve olası yeni takımlar

Haberler
Eki 03
12 görünümler 4 dakikalık okuma

Efsanevi Norveçli Håvard “rain” Nygaard, HLTV Confirmed podcast’inde verdiği açık röportajda FaZe’de geçirdiği on yılı, takıma vedasını, kariyerine devam etme seçeneklerini ve kişisel planlarını anlattı.

FAZE’DE 10 YIL: ZİRVELERDEN HAYAL KIRIKLIKLARINA

Rain, 2016 yılında FaZe’e katıldı ve kadronun gelişimindeki tüm aşamalardan geçti. İlk yılları, kaptan değişimlerini, NiKo ve karrigan dönemini ve kariyerinin en önemli anı olan 2022’deki Major zaferini hatırladı.

Asıl önemli olan Major’ü kazanmaktı. MVP ödülünün pek bir önemi yoktu… Ama o Major öncesindeki tüm his, aileme ve arkadaşlarıma sadece 3 ay önceden bilet almalarını söyledim. Bunun olacağını hissediyordum.

Oyuncu, bu yılların çok hızlı geçtiğini ve kadro değişikliklerindeki tüm zorluklara rağmen hafızasında en çok şampiyonluk anlarının kaldığını itiraf ediyor.

YENİ BİR AŞAMA: “BİR YERDEN BAŞLAMAM GEREKECEK”

FaZe kadrosundan çıkarıldıktan sonra Rain, yeni bir takım bulmaya odaklandı. Şu anda üst düzey organizasyonların kadroları dolu olduğu için en alttan başlaması gerekeceğini kabul ediyor.

Muhtemelen daha alt seviyeden başlamak ve adım adım yükselmek zorunda kalacağım ve umarım bir sonraki Major’e katılabilirim.

Norveçli oyuncu ayrıca formunu FACEIT üzerinde koruduğunu ve bir menajerinin farklı kulüplerle görüşmeler yürüttüğünü ekliyor.

Rain’e en çok sorulan sorulardan biri, onun NAVI’ye olası transferi. Oyuncu bu konuda temkinli davranıyor ve kendi oyun anlayışıyla B1ad3’in oyun anlayışının uyuşmayabileceğini kabul ediyor.

Şimdi kulağa kötü gelmiyor, ama bence ben ve o oyunu biraz farklı görüyoruz. Bunun mümkün olup olmayacağını bilmiyorum.

Aynı zamanda, Major’den sonra kulüplerin değişiklik yapabileceğini ve o zaman durumun farklı olabileceğini de göz ardı etmiyor.

İDEAL SEÇENEKLER: VITALITY VEYA MOUZ

Rain, kendisini denemek istediği takımları açıkça dile getirdi.

Vitality. Sanırım bu kolay bir cevap… Onun dışında, MOUZ ilginç bir seçenek olabilir. Bence harika oyuncuları var ve belki de onlara yardımcı olabileceğimi görebilirim.

Aynı zamanda, Falcons projesinin kendisine uygun olmadığını, bu kadroyla kişisel uyum hissetmediğini de kabul ediyor.

GERİYE BAKIŞ VE 10 YIL SONRA İLK MOLA

10 yıl aralıksız oynadıktan sonra Rain ilk kez “tatildeymiş” gibi hissettiğini söylüyor.

10 yıldır evden günde 8 saat antrenman yapıyordum ve şimdi neredeyse tatildeymişim gibi geliyor.

Buna rağmen, en çok özlediğinin takım atmosferi olduğunu itiraf ediyor:

Sadece bir takımda oynamayı ve o duyguyu özlüyorum, hayatta bir amaç gibi, ama aynı zamanda bir rutin: oturuyorsun, çocuklarla çalışıyorsun ve o hissi yaşıyorsun.

S1MPLE İLE ANILAR VE PAYLAŞILAN DENEYİM

Rain, geçmişte birlikte oynadığı Oleksandr “s1mple” Kostyliev ile olan dostluğunu da hatırladı. Ancak o zamanki oyuncu karmasının uzun vadede başarılı olamayacağını kabul etti:

Ben ve Sasha çok yakınız… ama bence genel olarak o dönemde sahip olduğumuz oyuncu karması uzun vadede iyi işlemeyecekti.

KISA VE NET

Rain, kendisine en büyük unvanı ve efsane statüsünü kazandıran on yıllık tarihi kariyerin ardından FaZe’den ayrılıyor. Önünde yeni zorluklar var. Kendisi, yeniden dünyanın en değerli Counter-Strike oyuncularından biri olduğunu kanıtlamak için “en alttan” başlamaya hazır olduğunu kabul ediyor.

Biz CS2 oyunu hayranları ve skin severlerden oluşan bir topluluğuz

Sosyal ağlarda bize katılın

Burada sadece en iyi CS2 kasaları var

Skin.Club'da her zevke uygun kasaları ve topluluk tarafından oluşturulan özel kasa bölümünü bulabilirsiniz

Mektubunuz gönderildi.
Bilgi için lütfen e-postanızı kontrol edin