English
English
Deutsch
Deutsch
French
French
Italian
Italian
Spanish
Spanish
Polish
Polish
Portuguese
Portuguese
Turkish
Turkish
Vietnamese
Vietnamese
Japanese
Japanese
Korean
Korean
Thai
Thai
Finland
Finland
Kazakh
Kazakh
Destek
tr
tr

Yeni CS2 güncellemesinden sonra bıçak nasıl yapılır — Tam rehber

Haberler
Eki 24
24 görünümler 3 dakikalık okuma

23 Ekim gecesi Valve, Counter-Strike 2 için oyunu tamamen değiştiren 1,3 GB’lık büyük bir güncelleme yayınladı. CS tarihinin ilk kez oyuncular artık Takas Sözleşmesi (Trade-Up Contract) sistemiyle bıçak ve eldiven üretebiliyorlar. Bu yenilik büyük bir heyecan yarattı: pazarlar patladı, fiyatlar fırladı ve binlerce oyuncu kendi bıçaklarını üretmeye başladı.

Adım 1: Takas Sözleşmesini aç

• Envanterini aç ve “Takas Sözleşmesi” sekmesine gir.

• Arayüz klasik biçimde görünüyor, ancak artık Covert (kırmızı) nadirlikteki eşyaları da destekliyor.

Adım 2: Eşyaları seç

Bir bıçak veya eldiven üretmek için 5 Covert skin gereklidir.

• 5 normal Covert skin, normal bir bıçak veya eldiven üretir.

• 5 StatTrak™ Covert skin, StatTrak™ bıçak üretir.

Önemli: Sonucun koleksiyonu, kullandığın skinler arasından rastgele seçilir.

Örnek: Fracture ve Prisma 2 koleksiyonlarından skinler karıştırırsan, bıçağın bu iki koleksiyondan birine ait olur.

daha fazla oku

Adım 3: Sözleşmeyi onayla

• “Onayla” butonuna tıkla.

• Bıçağını veya eldivenini hemen alırsın.

• Üretim maliyeti, kullandığın beş skinin toplam değerine eşittir; ancak sonuç, pazarda çok daha değerli olabilir.

Adım 4: Takas et veya sat

• Üretilen tüm eşyalar tamamen takas edilebilir ve satılabilir.

• İşte bu nedenle şu anda büyük bir çılgınlık yaşanıyor — oyuncular yeni ürettikleri bıçakları büyük kârlarla satıyor.

İpuçları ve uyarılar

• Bıçağın türü ve kaplaması tamamen rastgele belirlenir.

• Sadece StatTrak™ skinler, StatTrak™ bıçak üretir.

• Gerçekten istediğin bıçakları içeren koleksiyonları kullan (Fracture, Revolution, Dreams & Nightmares vb.).

• Pazar fiyatları oldukça değişken — dikkatli üret ve trendleri takip et.

Bıçak üretmek için en iyi Covert skinler

Nadir veya değerli bir bıçak elde etme şansını artırmak için, popüler bıçaklar içeren koleksiyonlardan Covert skinler kullan.
Yeni CS2 üretim sisteminde önerilen koleksiyonlar:

• Fracture

• Dreams & Nightmares

• Prisma 2

• Revolution

• Recoil

Bu koleksiyonlar popülerdir çünkü Butterfly Knife, Skeleton Knife ve Karambit gibi en çok aranan bıçakları içerir.

Kârlı skin örnekleri:

• AK-47 | Nightwish (Dreams & Nightmares)

• AK-47 | Legion of Anubis (Fracture)

• AWP | Chromatic Aberration (Recoil)

• MP9 | Starlight Protector (Dreams & Nightmares)

Üretimden önce her zaman Steam pazarındaki fiyatları kontrol et — büyük güncellemelerden sonra ciddi dalgalanmalar olabilir.
Bu skinler, Butterfly Gamma Doppler, Skeleton Lore veya Karambit Emerald gibi bıçakları elde etme ihtimalini artırır.

daha fazla oku

Takas ve bekleme süresi kuralları

• Eğer bir skin bir oyuncudan takas yoluyla alınırsa, o skin için 7 günlük takas yasağı uygulanır.

• Eğer skin topluluk pazarından satın alınırsa, bekleme süresi yoktur — hemen kullanılabilir veya satılabilir.

• Bu fark, hızlı satış veya seri üretim planlayan oyuncular için çok önemlidir.

Özet

Yeni Takas Sözleşmesi sistemi her oyuncuyu bir zanaatkâra, her Covert skini ise potansiyel bir altın madeni haline getirdi. Topluluk bunu şimdiden CS2 tarihinin en büyük ekonomik güncellemesi olarak nitelendiriyor. Akıllıca üret, hızlı davran — ve belki de bir sonraki sözleşmen hayalindeki bıçağı getirecektir.

Biz CS2 oyunu hayranları ve skin severlerden oluşan bir topluluğuz

Sosyal ağlarda bize katılın

Mektubunuz gönderildi.
Bilgi için lütfen e-postanızı kontrol edin