English
English
Deutsch
Deutsch
French
French
Italian
Italian
Spanish
Spanish
Polish
Polish
Portuguese
Portuguese
Turkish
Turkish
Destek
tr
tr

EliGE’in Team Liquid’e dönüşünden sonraki ilk sözleri: “Baskı bir ayrıcalıktır”

Haberler
Eyl 27
9 görünümler 4 dakikalık okuma

Counter-Strike bir kez daha tüm topluluğu sarsan bir haber verdi: efsanevi Amerikalı rifler Jonathan “EliGE” Jablonowski, iki yıllık aradan sonra resmen Team Liquid’e geri döndü. Sekiz yıl kadroda, dünya sahnesinde zaferler, bir Intel Grand Slam şampiyonluğu ve 2023’teki sembolik veda — sanki bir dönem sona ermişti. Ancak şimdi efsane yeniden Liquid’in mavi formasını giydi ve hayranlarına ilk açıklamalarını yaptı.

“Team Liquid her zaman benim için en iyi organizasyon oldu”

Kulüp gazetecileriyle yaptığı söyleşide EliGE duygularını gizlemedi:

Team Liquid her zaman benim için en iyi organizasyon oldu. Kariyerime başladığım kulüp burası ve hem en büyük zaferlerimi hem de en önemli öğrenme anlarımı burada yaşadım. Burada sadece bir oyuncu olarak değil, bir insan olarak da büyüdüm.

Bu sözler, taraftarlara EliGE’in adının Liquid tarihine ne kadar derinden bağlı olduğunu hemen hatırlattı. 2015’te katıldı ve 2019’daki rekor kıran Intel Grand Slam Sezon 2 de dahil olmak üzere takımın tüm büyük zaferlerinin parçası oldu.

Anlamlı bir geri dönüş

Liquid’den ayrıldıktan sonra Jablonowski, Complexity ve FaZe Clan için oynadı, yeni deneyimler kazandı ve farklı rollerde kendini denedi. Ancak itiraf ettiği gibi, eve dönüş her zaman bir zaman meselesiydi:

Bu iki yılda çok değiştim. Complexity’de daha çok yol gösterici bir ses olmam gerekti, FaZe’de ise takıma her şekilde yardımcı olmaya çalışan bir oyuncuydum. Tüm bunlar bana bir takım içinde doğru kimyanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Liquid’de bu kimyayı görüyorum ve takımın bu yıl başaramadığı o son adımı atmasına yardım etmek istiyorum.

Flashie ile işbirliği ve yeni bir rol

EliGE ayrıca güçlü bir bağ kurduğu başantrenör Flashie’nin rolünü de vurguladı:

Onun oyun vizyonunu gerçekten seviyorum. Aynı Counter-Strike dilini konuşuyoruz. Liquid’in yapısı içinde büyük bir potansiyel görüyorum. Benim görevim, takımın ihtiyaç duyduğu oyuncu olmak. Eğer bir ses ve lider gerekiyorsa, ben olacağım. Eğer agresif bir açıcı gerekiyorsa, onu da ben yapacağım.

Bir diğer önemli nokta: Liquid uzun süredir gerçek bir entry-fragger arıyordu ve EliGE bu boşluğu doldurmaya hazır:

Ben doğuştan agresifim. İlk girip diğerleri için alan yaratmayı seviyorum. Bu her zaman benim gücüm oldu. Bunun oyunumuzda denge bulmamıza ve büyük turnuvalar kazanmamıza yardımcı olacağına inanıyorum.

“Baskı bir ayrıcalıktır”

Yüksek beklentilere rağmen Jablonowski baskıdan korkmadığını söylüyor:

Kariyerim boyunca her zaman mercek altındaydım. Bu benim için yeni bir şey değil. Ve inanıyorum ki baskı bir ayrıcalıktır. İnsanların seni izlemek istemesi demektir. Herkes benden sonuç bekliyor ve bu normal. Geri dönüşümün anlamlı olduğunu kanıtlamak istiyorum.

EliGE uyum sağlamak için çok az zaman olduğunu kabul ediyor: Daha bu hafta sonu Liquid, güncellenmiş kadrosuyla Fragadelphia’nın düzenlediği Blocktober turnuvasında mücadele edecek. Budapeşte Major öncesinde VRS sıralaması bağlamında da kritik maçlar kapıda.

Sisteme hızlıca entegre olmam gerekiyor. Bu zor bir iş olacak ama korkmuyorum. Şimdiden mekaniklerim üzerinde çalışıyor ve hazır olmak için pozisyonları inceliyorum. Fazla zaman yok, ama elimden gelen her şeyi yapacağım.

Sembolik bir yeni başlangıç

Taraftarlar için bu dönüş özel bir anlam taşıyor. İki yıl boyunca takımlar arasında dolaştıktan sonra efsane yeniden mavi formayı giydi. Ancak artık beklentiler nostaljinin ötesine geçiyor — insanlar yeni zaferler istiyor. EliGE’in kendisi ise iyimserliğini koruyor:

Liquid’e geri döndüğüm için çok heyecanlıyım. Umarım bu yeni bölüm takım ve taraftarlar için parlayacak. Onların bizimle gurur duymalarını istiyorum. Ve bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğimizden eminim.

EliGE’in Team Liquid’e dönüşünden sonraki ilk sözleri, bu geri dönüşün sadece sembolik bir buluşma olmadığını gösteriyor. Bu, tüm Kuzey Amerika CS2 sahnesi için bir meydan okuma ve Liquid’in yeniden gerçek bir kupa adayı olarak konumunu geri kazanması için bir fırsat.

Biz CS2 oyunu hayranları ve skin severlerden oluşan bir topluluğuz

Sosyal ağlarda bize katılın

Burada sadece en iyi CS2 kasaları var

Skin.Club'da her zevke uygun kasaları ve topluluk tarafından oluşturulan özel kasa bölümünü bulabilirsiniz

Mektubunuz gönderildi.
Bilgi için lütfen e-postanızı kontrol edin