English
English
Deutsch
Deutsch
French
French
Italian
Italian
Spanish
Spanish
Polish
Polish
Portuguese
Portuguese
Turkish
Turkish
Vietnamese
Vietnamese
简体
简体
繁体
繁体
Japanese
Japanese
Korean
Korean
Thai
Thai
Finland
Finland
Kazakh
Kazakh
Romanian
Romanian
Arabic
Arabic
Czech
Czech
Podpora
cz
cz

Exkluzivní rozhovor s KSCERATEM: „Náš hlavní problém byl jednoduše dorazit na Major a dělat všechno společně na 100 %.“

Novinky
Pro 10
18 zhlédnutí 5 minut čtení

Po silném vystoupení na Budapest Majoru KSCERATO mluvil o přípravě FURIE, o náročnosti přechodu na komunikaci v angličtině, o týmové struktuře na Nuke a o emoční rovnováze potřebné k udržení konzistentního výkonu během celého turnaje. Dotkl se také zápasů proti brazilským soupeřům, významu drobných detailů v těsných duelech a nastavení FURIE před další fází.

Jak probíhala vaše příprava na Major? Měli jste bootcamp?

Bylo to těžké. Bootcamp i tréninky jsou dnes náročné, protože každý tým hraje v tréninku sebevědomě, což může být frustrující — ale patří to k věci. Náš hlavní problém byl prostě přijet sem a dělat vše společně na 100 %. Víme, jak hrát — jen jsme se museli naplno sjednotit jako tým.

V jakém emočním rozpoložení jste byli před zápasem? Více sebevědomí, nebo spíše únava?

Vůbec žádné vyhoření, protože cestuji s přítelkyní a psem, a zítra přijede moje máma a bratr. V takové atmosféře se vyhoření necítí.

číst více

Zápas vypadal pro vás velmi snadně. Co se podle vás stalo na Nuke?

Myslím, že nám venku dali spoustu volných killů, na A popsech nebo když stáli za smokem, zatímco jsme měli AK. Herní plán byl dobrý a vše šlo hladce, protože jsme byli prostě v top formě.

Čekali jste, že mapa bude Nuke?

Prověřili jsme všechny možnosti, protože jsme proti nim hráli už dříve a byl to těžký zápas, takže bylo těžké Falcons odhadnout. Věděli jsme, že to mohou být tři mapy — Inferno, Nuke a možná Dust2 nebo Train. Šli jsme tedy podle pocitu. Řekli jsme si: „Pojďme hrát Nuke,“ ale jejich volba nás překvapila.

Viděl jsi NAVI na začátku Stage 2? Dominovali, ale teď vypadají nejistě. Co se stalo?

Upřímně nevím. Je těžké hrát tolik zápasů bez času na trénink nebo přidání nových věcí. Prostě recyklujete to, co už máte. Je to náročné, ale myslím, že se zvednou.

Váš další soupeř bude Imperial. Co můžete říct o utkání proti nim?

Je to také naše nejlepší mapa. Máme spoustu silných map. Věřím, že můžeme porazit jakýkoli tým na světě.

Je emocionálně náročnější hrát proti jinému brazilskému týmu?

Mám tam spoustu přátel — lidi, které znám od dětství, jako chela. Ale už jsme proti sobě hráli tolikrát, že je to pro mě normální. Musíme se jen soustředit.

Před Majorem jste měli dlouhou sérii výher. Cítili jste tlak ji udržet?

Musíš jít krok za krokem. Na turnajích jako byl Taiwan nebo tento, série nic neznamená. Každý může porazit každého. Jeden eco round nebo jedna zbraň může rozhodnout. Detaily vyhrávají tyto zápasy.

číst více

Co dělá váš tým úspěšným? Mohly by ostatní týmy zkopírovat váš přístup?

Nevím. Je to těžké, protože jsme přešli na komunikaci v angličtině. Nebylo jednoduché se přizpůsobit, ale zvládáme to dobře. Je to jen otázka času.

Jsou YEKINDAR a molodoy už plně začlenění do týmu?

Vzájemně se plně přizpůsobujeme. Rychle jsme se spřátelili, rozumíme si, hodně spolu mluvíme. Jsme v podstatě rodina.

Kdyby FalleN jednou odešel do důchodu, kdo by ho mohl nahradit jako IGL?

Nikdo.

Jaký jsi měl pocit ze hry před publikem dnes?

Bylo to úžasné. S příchodem dalších lidí to bude hlasitější a hlasitější. Jsem na to zvyklý, protože jsem hrál Rio Major — to byl doslova pekelný zážitek. Takže pro mě je tohle super; je skvělé vidět známé tváře.

V kvalifikačním zápase o play-off se utkáte s G2. Co můžeš říct o nich?

Trénovali jsme proti nim. Jsou to velmi silný tým s mnoha hvězdnými hráči, kteří dokážou udělat multikill během jediné sekundy. Musíme prostě hrát naplno. My si soupeře nevybíráme — musíme hrát naši hru.

Co změníte před zítřejším zápasem? Nebo dnešní výkon stačil?

Samozřejmě zkontrolujeme některé detaily, které nás mohly stát kola, ale teď si odpočineme. Pravděpodobně budeme hrát stejnou mapu znovu, takže musíme pokračovat.

číst více

SkinClub Pick’em

SkinClub Pick’em pro Stage 3 je nyní spuštěn a fanouškům nabízí možnost tipovat, které týmy postoupí, kdo může překvapit a kteří favorité mohou čelit ranému vyřazení. Zhodnoťte zápasy, věřte své intuici a odešlete svůj Pick’em pro šanci vyhrát hlavní cenu.

Je čas udělat svůj tip

A získej šanci vyhrát Dragon Lore a spoustu dalších skvělých cen

Jsme komunita fanoušků CS2 a milovníků skinů

Připoj se k naším sociálním sítím

Tvůj dopis byl poslát.
Prosím zkontroluj svůj email pro více info