English
English
Deutsch
Deutsch
French
French
Italian
Italian
Spanish
Spanish
Polish
Polish
Portuguese
Portuguese
Turkish
Turkish
Vietnamese
Vietnamese
简体
简体
繁体
繁体
Japanese
Japanese
Korean
Korean
Thai
Thai
Finland
Finland
Kazakh
Kazakh
Romanian
Romanian
Arabic
Arabic
Czech
Czech

Interviu exclusiv cu KSCERATO: „Principala noastră problemă a fost doar să venim la Major și să facem totul împreună la 100%.”

Știri
Dec 10
20 vizualizări 5 minute de citire

După o evoluție foarte bună la Majorul de la Budapesta, KSCERATO a vorbit despre pregătirea FURIA, dificultățile adaptării la comunicarea în limba engleză, structura echipei pe Nuke și echilibrul emoțional necesar pentru a rămâne constant pe tot parcursul competiției. De asemenea, a reflectat asupra confruntărilor cu rivali brazilieni, importanța detaliilor mici în meciurile strânse și mentalitatea FURIA înainte de următoarea etapă.

Cum v-ați pregătit pentru Major? Ați avut un bootcamp?

A fost greu. Bootcamp-ul și antrenamentele sunt dificile în zilele noastre deoarece toată lumea joacă cu multă încredere la antrenamente, ceea ce uneori te frustrează — dar se întâmplă. Principala noastră problemă a fost să venim aici și să facem totul împreună la 100%. Știm cum să jucăm — aveam nevoie doar să ne angajăm complet ca echipă.

În ce stare emoțională ai intrat în acest meci? Mai încrezător sau puțin epuizat?

Deloc epuizat, pentru că călătoresc cu prietena mea și câinele meu, iar mâine vin mama și fratele meu. În această atmosferă nu simt niciodată oboseală.

vezi mai mult

Meciul a părut foarte ușor pentru voi. Ce crezi că s-a întâmplat pe Nuke?

Cred că ne-au oferit multe kill-uri gratuite în exterior, pe intrările către A, sau stând în spatele fumului când noi aveam AK-uri. Planul de joc a fost bun, iar totul a mers bine pentru că am fost în cea mai bună formă.

Vă așteptați ca harta să fie Nuke?

Am analizat totul deoarece mai jucasem un meci dur împotriva lor, deci era greu să prezicem ce vor alege Falcons. Știam că pot fi trei hărți — Inferno, Nuke și probabil Dust2 sau Train. Așa că am mers pe instinct. Am spus „Hai să jucăm Nuke”, dar alegerea lor ne-a surprins.

Ai urmărit NAVI la începutul Etapei 2? Dominau, dar acum par nesiguri. Ce s-a întâmplat?

Nu am idee, sincer. E greu să joci multe meciuri fără timp pentru antrenament sau pentru a adăuga chestii noi. Doar refolosești ce ai deja. Este dificil, dar cred că își vor reveni.

Următorul vostru adversar este Imperial. Ce poți spune despre ei?

Este cea mai bună hartă a noastră. Avem multe hărți puternice. Cred că putem câștiga împotriva oricărei echipe din lume.

Este mai greu din punct de vedere emoțional să joci împotriva altei echipe braziliene?

Am mulți prieteni acolo — oameni pe care îi cunosc din copilărie, precum chelo. Dar ne-am întâlnit de atâtea ori încât pentru mine este ceva normal. Trebuie doar să ne concentrăm.

vezi mai mult

Aveați o serie mare de victorii înainte de Major. Ați simțit presiune să o continuați?

Trebuie să mergi pas cu pas. În turnee precum Taiwan sau acesta, seria nu înseamnă nimic. Oricine poate învinge pe oricine. Un eco round sau o armă pot schimba totul. Detaliile mici câștigă aceste meciuri.

Ce face această echipă să aibă succes? Alte echipe ar putea copia abordarea voastră?

Nu știu. Este greu pentru că am trecut la comunicarea în limba engleză. Nu a fost ușor să ne adaptăm, dar ne descurcăm foarte bine. Este doar o chestiune de timp.

YEKINDAR și molodoy s-au adaptat complet echipei?

Ne adaptăm complet unii la alții. Am devenit prieteni rapid, ne înțelegem bine, vorbim mult. Practic suntem o familie.

Dacă FalleN s-ar retrage într-o zi, cine l-ar putea înlocui ca IGL?

Nimeni.

Cum te-ai simțit jucând în fața publicului astăzi?

A fost uimitor. Va deveni din ce în ce mai gălăgios pe măsură ce vin mai mulți oameni. Sunt obișnuit, pentru că am jucat la Rio Major — a fost iadul. Așa că pentru mine este ceva plăcut; e minunat să văd fețe familiare.

În meciul de calificare pentru playoff, veți întâlni G2. Ce poți spune despre ei?

Ne-am antrenat împotriva lor. Sunt o echipă foarte puternică, cu mulți jucători capabili să facă multi-kills într-o secundă. Trebuie doar să dăm tot ce avem mai bun. Nu ne alegem adversarii — doar trebuie să jucăm jocul nostru.

Ce veți schimba înaintea meciului de mâine? Sau prestația de astăzi a fost suficientă?

Desigur că vom verifica unele detalii care ne-ar fi putut costa runde, dar pentru moment ne vom odihni. Probabil vom juca aceeași hartă din nou, deci trebuie să continuăm.

vezi mai mult

SkinClub Pick’em

SkinClub Pick’em pentru Etapa 3 este acum disponibil, oferindu-le fanilor șansa de a prezice ce echipe vor avansa, cine ar putea produce surprize și care favorite ar putea fi în pericol timpuriu. Analizați meciurile, aveți încredere în intuiție și trimiteți propriul Pick’em pentru șansa de a câștiga premiul cel mare.

E timpul să-ți faci predicția

Și câștigă șansa de a obține Dragon Lore și multe alte premii tari

Suntem o comunitate de fani pasionați de CS2 și iubitori de skin-uri

Alătură-ne pe rețelele sociale

Mesajul tău a fost trimis.
Vă rugăm să vă verificați email-ul pentru mai multe informații