English
English
Deutsch
Deutsch
French
French
Italian
Italian
Spanish
Spanish
Polish
Polish
Portuguese
Portuguese
Turkish
Turkish
Destek
tr
tr

Kvem Passion UA hakkında: “Yedekte oturmanın bir anlamı yoktu”

Haberler
Eyl 20
6 görünümler 3 dakikalık okuma

Vladyslav “Kvem” Korol, Passion UA’nın uluslararası kadrosuna geçişi hakkında düşüncelerini paylaştı. Dil engeline ve haritalardaki yeni rollere rağmen, Ukraynalı oyuncu yedek oturmaktansa oynamayı tercih ettiğini itiraf etti ve şimdi yavaş yavaş yeni ortama alışıyor.

TRANSFER HİKAYESİ

Ağustos ayında Passion UA sürpriz bir hamle yaptı — ex-Complexity’nin çekirdeğini kadrosuna kattı ve önceki kadrodan yalnızca bir oyuncu kaldı: Kvem. 24 yaşındaki Ukraynalı için bu, köklü bir değişim anlamına geliyordu: Ukraynaca konuşan kadrolardan Amerikan çekirdeğine sahip İngilizce konuşan bir takıma geçiş.

İlk başta gerçekten kayboldum. Oyunda kaos başladığında aksanları anlamak zor oluyor, özellikle Amerikan aksanlarını. Benden ne istediklerini her zaman hemen anlayamıyorum.

ULUSLARARASI KADROYA UYUM

Dil engellerine ve hazırlık eksikliğine (DraculaN öncesinde yalnızca 5–6 gün pratik) rağmen, Ukraynalı oyuncu transfer listesine geçme seçeneğini reddetti.

Bir seçeneğim vardı — ya yedeğe geçecektim ya da oyunda kalacaktım. Şunu anladım: yedekte oturmanın bir anlamı yok, savaşmak daha iyi. Bu yüzden bu meydan okumayı kabul ettim.

Kvem ayrıca, Amerikan çekirdeğinin harita havuzuna tamamen farklı bir yaklaşımı olduğunu vurguladı:

1. onun için alışılmış haritalar Mirage, Dust2, Ancient iken,
  2. yeni takım arkadaşları Nuke, Overpass, Train üzerine odaklanıyordu.

Bazı haritaları daha önce hiç oynamamıştım, ama şimdi onları güçlü hale getiriyoruz. Örneğin Nuke bizim en iyi haritalarımızdan biri oldu ve ben yeni pozisyonlar öğreniyorum.

PASSION UA’NIN GELECEĞİ

DraculaN ve StarLadder’daki acı verici yenilgilere rağmen, Gentle Mates’e karşı alınan 2:0’lık galibiyet onların ilk gerçek ilerleme göstergesi oldu. Kvem, takımın hâlâ zamana ihtiyacı olduğunu kabul ediyor:

Bu çocuklar zaten dünyanın ilk 5’indeydi. Biz yolumuza yeni başlıyoruz ve o seviyeye geri dönüp dönemeyeceğimiz sadece zaman meselesi. İnanıyorum ki başaracağız.

SONUÇ

Kvem’in Passion UA hikayesi, konfor alanından çıkmak anlamına gelse bile oyunda kalma kararlılığının bir örneği. Ukraynalı oyuncu için bu deneyim yalnızca roller ve haritalar açısından değil, iletişim açısından da bir meydan okuma oldu. Ancak tam da bu tür bir uyum, kariyerinde yeni bir aşamanın anahtarı olabilir — artık yerel kadrolarda değil, dünya elitine girme potansiyeline sahip uluslararası takımlarda.

Biz CS2 oyunu hayranları ve skin severlerden oluşan bir topluluğuz

Sosyal ağlarda bize katılın

Mektubunuz gönderildi.
Bilgi için lütfen e-postanızı kontrol edin